Amics, estrenem l’espai de “Novetats” de la nova web de Mifune Neko donant-vos la benvinguda a aquest espai online. A través d’ell us volem acostar la cuina japonesa del nostre restaurant, una cuina basada en el respecte al medi ambient i en el retrobament amb els sabors autèntics de la tradició nipona.

Efectivament, un dels aspectes que marquen la diferència de Mifune Neko és el seu compromís amb l’entorn natural i social. Treballem amb productes d’altíssima qualitat, propers, ecològics i artesanals. Compartim amb els nostres proveïdors els mateixos principis: les verdures són ecològiques i de conreu local, les carns ens les serveix la carnisseria ecològica Cal Tomàs, la nostra tonyina porta el segell de Balfegó i Bolet Ben Fet és el nostre proveïdor de bolets. Aquest afany per l’ecologia potencia encara més el sabor i la qualitat gastronòmica de la nostra proposta. Els paladars dels nostres clients en són testimoni.

A la nova web podreu consultar les cartes de Mifune Neko, tant del restaurant com del Take Away, a banda de conèixer la nostra història i passejar virtualment per les sales del restaurant.

Bona visita!