Ben aviat us sorprendrem amb una nova carta del restaurant Mifune Neko. En la seva elaboració hem tingut en compte aspectes gastronòmics, nutricionals, culturals i espirituals per seguir oferint-vos plats autèntics de la cuina japonesa, compromesos amb la salut i el medi ambient, i amb la qualitat i el sabor característics de Mifune Neko.

Com bé sabeu, la cuina de Mifune Neko està fermament compromesa amb l’entorn i es troba en constant cerca de l’equilibri, com correspon a la tradició culinària oriental. En aquesta sendera, la nova carta s’inspirarà en la cuina macrobiòtica, una manera d’alimentar-se que es basa en l’equilibri del Yin i el Yang que busca l’estabilitat física i emocional a través de la nutrició.

Cal destacar també que hem fet un pas endavant en la recerca de productes 100×100 naturals i ecològics. Defugim radicalment ingredients no saludables, com el pollastre hormonat, el salmó transgènic o els animals tractats amb antibiòtics, i apostem definitivament per una matèria primera de proximitat, sempre que sigui possible, natural i ecològica.

La nova carta de Mifune Neko us agradarà tant com us cuidarà!