Un dels aspectes que més cuidem a Mifune Neko és la rigorosa selecció dels nostres proveïdors. A tots ells els demanem concordança amb la nostra manera de pensar i de fer, és a dir, a més de buscar bons productes –la millor carn, el millor peix, les verdures i fruites més fresques i saboroses…– cerquem proveïdors que en els seus processos de producció i d’elaboració tinguin en compte aspectes ètics i de respecte al medi ambient.

Pel que fa a la tonyina, ingredient indispensable de la cuina japonesa, tenim la sort de comptar amb la tonyina roja salvatge (bluefin) que ens serveix l’empresa tarragonina Grup Balfegó. Són molts els motius pels quals confiem en Balfegó, però els principals són aquests:

  • Tonyina mediterrània d’alta qualitat, capturada salvatge i alimentada exclusivament de peix, per tal d’aconseguir el nivell òptim de greix.
  • Traçabilitat: en tot moment coneixem l’origen, la mida, el pes i les diferents fases del recorregut de la tonyina fins al seu consum.
  • Sostenibilitat: les tècniques de pesca que fa servir Grup Balfegó garanteix l’absència de peixos de mida petita i permet la reproducció fins i tot després de la seva captura. A més una part dels ingressos obtinguts es destina a projectes d’investigació.

Puntualment arriben a la cuina de Mifune Neko les peces de tonyina de Balfegó, que els nostres cuiners experts s’encarreguen de tallar per servir-les a les nostres especialitats japoneses i fer les delícies de tots els nostres clients.