A Mifune Neko ens sentim especialment orgullosos de les postres que oferim als nostres clients. A la nostra carta trobareu una selecció de receptes originals, elaborades artesanalment a la nostra cuina i fetes només amb ingredients 100% ecològics i bioètics.

La carta de postres de Mifune Neko comença oferint-vos una Créme brûlée de te verd, que us servim amb coulis de yuzu amb taronja i gelat de vainilla; seguida d’un Flam de fava tonka amb gelat de sèsam negre, crema de clau i escuma de xocolata blanca deliciosos.   

Com no podia ser d’una altra manera, la tradició japonesa hi és molt present a les nostres postres, amb propostes com els mochis de te verd, maduixa, llimona, xocolata, xocolata blanca, castanya i xocolata blanca amb fruita de la passió. Els nostres cuiners preparen a diari aquests pastissets d’arròs tradicionals de la cuina nipona, sobretot durant l’època d’any nou.

Els més llaminers no es podran resistir a les nostres postres batejades amb el nom de Xocolata, perquè combinen un bescuit de xocolata amb crema de xocolata blanca i yuzu i gelat de xocolata negra. Ni tampoc a les Trufes Mifune Neko, de xocolata negra amb te verd i de xocolata blanca amb coco.

A més del sabor irresistible de tots aquests plats, i de molts més, ens enorgullim de la cura amb que els elaborem, de manera totalment artesanal,a mà i amb molta dedicació. Això, juntament amb el seu caràcter “eco”, fa que les postres de Mifune Neko siguin úniques, diferents i boníssimes!